Nejnovější recenze ze sekce Erotická kosmetika
- Super
Velmi příjemná vůně, zkluznost i vstřebávání v pořádku.
Ještě je brzo na hodnocení,použit jen jednou,uvidíme časem.
- Příjemný, voňavý
- Boží věcička na líbání a orální sex.
- Dobrá cena
- Krásná vůně
Stačí jen trochu a nádherně voní a zvláčňuje
- Klouzavost. Dá se použít nejen na masáž ;-)
- Dělá přesně to co má, klouže!
- Hřejivý, ale nedráždí
- Kvalita vysoká jako u ostatních verzí
- Barví
- Při použití jeho barva působí zvláštně
Pokud nemáte speciální prostěradlo na tyto hrátky nedoporučuji. Sice se dá vyprat, ale předchozí verzi (fialová) jsme na ložním prádle ani nevnímali
- Pěkně voní a chutná
super
- Voňavý a dlouho krásně klouže
- Přírodní složení.
- Nápaditost produktu.
- Krásná vůně.
- Firma vyrábějící produkty s ohledem na udržitelnost a šetrnost k prostředí.
- Vysoká cena.
- Komplikované použití.
- Tužší konzistence než běžný olej.
Svíčku jsem si objednala ze zvědavosti, protože mě zaujala svou originalitou. Byla jsem však zaskočená tím, jak je malinká. S ohledem na to, se mi cena zdá celkem vysoká.
Trvá dlouho, než se rozehřeje vetší množství. Je podle mě tedy vhodná spíš pro masáž menších ploch (rukou, nohou). Já masírovala záda. Trvalo celou věčnost, než se dostatečné množství vosku rozpustilo. Spotřebovala jsem na záda asi třetinu svíčky, a to jsem hodně šetřila. Navzdory návodu jsem si do dlaně lila vosk z hořící svíčky, protože jsem postupně přidávala, takže jsem měla trochu podrážděnou kůži na dlaních. Jak kůže během masáže chládla, byl vosk čím dál tužší, takže se masírovalo hůře než s olejem (ale stále lépe než na sucho).
Jako pokus zajímavé, ale úplně mi produkt nevyhovoval, takže víckrát už neobjednám. :)
- Přírodní produkt
- Přírodní produkt
- skvělá vůně
- Nespini
Nevoní
- Spokojenost
- Chut dobra.
- Nadherna vune, nedam dopustit na tuto znacku
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »